„Kiekvienas vaikas nori rungtyniauti NBA lygoje ar „Real“, „Barcelona“ komandose. „Žalgiris“ yra mano NBA, mano Madrido „Real“ ir mano „Barcelona“, – bendraudamas su gerbėjais „BasketNews.lt radijo“ eteryje prisipažino kroatas.

Paklaustas, ar prieš sezoną tikėjosi, kad „Žalgiris“ Eurolygos turnyrą pradės keturiomis pergalėmis, M. Popovičiaus neslėpė, kad tai jam ir pačiam - staigmena.

„Mes nesitikėjome, kad dabar būsime savo grupės viršūnėje. Norėjome apginti namų tvirtovę, nes žinojome, kad pergalės namie - svarbiausias dalykas. Žinojome, kad jeigu laimėsime išvykose, tai mums taps puikia premija. Atvirai sakant, manau, jog niekas nesitikėjo, kad mes žaisime taip gerai vos prasidėjus sezonui. Esame laimingi, kad laimime“, - tikino jis.

M. Popvičius gyrė ir naująjį žalgiriečių trenerį Joaną Plazą.

„Jis į komandą įnešė kažką naujo. Komandoje nėra nė vieno vyruko, kuris būtų savanaudis ir galvotų tik apie save. Mes sekame paskui trenerio idėjas ir sistemą. Treneris daug kartų yra sakęs: mes nesame kvailiai ir suprantame, kad per sezoną turėsime blogų rungtynių, bet visos geros komandos turi kovoti ir sugebėti atsitiesti. Mus treniruoja puikus strategas. Jis remiasi ne tik patyrusiais, bet ir jaunais vyrukais, o nes judame teisinga kryptimi“, - aiškino snaiperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)