Žiniasklaidoje netrūksta pranešimų apie permainas finansinių problemų kamuojamame „Žalgirio“ klube. Neseniai pasikeitė ir klubo vadovas – Arnoldo Masalskio vietą užėmė Auksė Zakrienė.

„Artimiausiu metu norėčiau sužinoti daugiau, kas vyksta klube. Tikiuosi, kad žmogus, kuris imsis atsakomybės, stengsis įnešti stabilumo. Jei prisimenate mano pirmą spaudos konferenciją Kaune, aš sakiau, kad pirmas darbas, kurį aš padarysiu, tai stengsiuosi įnešti stabilumo į žaidimą. Manau, mums tai pavyko padaryti, neskaitant traumų ir kai kurių žaidėjų perėjimų į kitas ekipas. Tikiuosi, kad žmonės, kurie ateis, įneš stabilumo į klubo valdymą“, - teigė „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza.

„Sąžiningai pasakysiu – aš jau nebežinau, kas dabar direktorius, kas ne. Žinau tik tiek, kad klubas turi daug problemų. Tačiau tai mums neturi tapti priežastimi prastai žaisti. Žengdami į aikštę neturime galvoti apie komandos personalą ir kas kam vadovauja“, - sakė legionierius iš Kroatijos Marko Popovičius.

„Žalgirį“ ištikus krizei pasigirdo kalbos apie žaidėjų perėjimą į kitus klubus. Tarp kandidatų papildyti Ispanijos ekipas buvo minimas Mindaugas Kuzminskas. Taip pat susidomėjimo sulaukė ir pats J. Plaza.

„Gerai, kad mumis domisi. Tačiau, kaip mes sakome Ispanijoje, yra daug žmonių, kurie pardavinėja dūmus. Taip, gal žaidėjai ir turi pasiūlymų iš kitų klubų, tačiau jie žino, kad niekur kitur jie taip netobulės, kaip Kaune. Tiek, kiek mums pavyko nuveikti nepaisant visų problemų, yra įspūdinga. Mes norime užbaigti sezoną ir visiems parodyti, kad esame profesionalai“, - teigė J. Plaza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)