„Kitokie pasikalbėjimai“ organizuojamoje laidoje 28-erių krepšininkas paaiškino, jog į JAV dar neišvyko dėl tvarkomų dokumentų.

„Užtrunka reikalai su vizomis. Šiuo metu tvarkausi popierius. Tas procesas nėra labai greitas, kaip norėtųsi, bet judame link to. Liko kelios dienos ir turėčiau skristi.

Tai priklauso ne nuo manęs. Popierius tvarko jie. Ambasadoje turiu atsiimti vizą tada, kada jie man pasakys.

Nors viską tvarko NBA, reikalai užtrunka, o tai parodo, jog darbo vizą gauti nėra lengva“, – pasakojo San Antonijaus klubo naujokas.

Šio sezono viduryje dėl vizos į Lietuvą trumpam grįžti turėjo ir iš Toronto į Memfį mainų būdu persikėlęs Jonas Valančiūnas.

D. Motiejūnas laidoje pasidalino ir savo mintimis apie kinų žaidimą gynyboje bei sezono Šangdongo „Golden Stars“ komandoje pabaigą.

„Kai esi ten užsienietis, prieš tave leidžia stipriau gintis, dažnai nešvilpia pražangų, krepšinis tampa panašus į regbį.

Taip buvo paskutinėse sezono rungtynėse, kurias pralaimėjome. Pasižiūrėjus rungtynes kartais atrodo, kad ne krepšinį žaidi“, – sakė D. Motiejūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)