Pokalbį tarp D. Maskoliūno ir Kinijoje žaidžiančio D. Motiejūno atskleidė krepšinio komentatorius Vaidas Čeponis, kuris ėmė interviu iš rinktinės stratego.

„Minėjai, kad į rinktinę vėl vus kviečiamas Donatas Motiejūnas. Tačiau Kinijos lygoje jis žaidžia vidurio puolėju. Nacionalinei komandai tikriausiai atstovaus ir dar vienas „centras“ – Artūras Gudaitis. Kaip juos visus pavyks sutalpinti?“, – interviu žurnale „Olimpinė panorama“ klausė V. Čeponis.

„Aišku, mums nereikia keturių vidurio puolėjų, bet Domantas, Donatas galėtų žaist ir kaip sunkieji puolėjai. Motiejūnas sugeba įmesti ir tritaškių, todėl gali praplėsti aikštę.

Kita vertus, Kinijoje jis įpratęs rungtyniauti „centru“, be to, ilgai nežaidė Europoje. Žiūrėsim, kaip jam seksis adaptuotis rinktinėje. Jis pažadėjo atvykti į Europos čempionato atrankos „langus“, – atsakė rinktinės strategas.

Primename, kad atrankoje į 2021-ųjų Europos čempionatą Lietuvos rinktinė vasario 21 d. svečiuosis Belgijoje, o po trijų dienų namuose priims čekus. C grupėje taip pat žais Danija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)