„Liko tik sutvarkyti formalumus ir vėl sugrįšiu rungtyniauti į Kiniją“, – portalui lrytas.lt prasitarė aukštaūgis, kuris 2011 metų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 20-uoju numeriu.

Naujos darbovietės paieškos trimis kryptimis – NBA, Europos ir Kinijos – vykdęs D. Motiejūnas galiausiai pasirinko patikrintą variantą. Tiesa, artimiausią sezoną jis atstovaus nebe Šanchajaus „Shars“, o kitai CBA lygos komandai, kurios pavadinimo kol kas neišduoda.

„Man norisi kovoti dėl titulų ir kažką laimėti. Jeigu važiuočiau į NBA, tai tik su galimybe žaisti, o ne sėdėti ant suoliuko. Jeigu važiuočiau į Europos klubą, tai ne į bet kokį, o į tą, kuris galėtų pakovoti dėl ko nors. O jei grįžčiau į Kiniją, tai vėlgi tik tam, kad stengčiausi laimėti“, – „Delfi“ yra pasakojęs jis.

Šiemet Kinijoje D. Motiejūnas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 22,8 taško, atkovodavo po 15,1 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Per čempionato pertrauką jis spėjo apsivilkti ir Lietuvos rinktinės marškinėlius per dvikovas su Belgija bei Čekija – jose metė po 13,5 taško ir griebė po 6 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)