„Lietuvos ryto“ ekipos marškinėlius panevėžietis vilkėjo 2003-2009 metais ir triskart tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu. „Atėjau pažiūrėti rungtynių, palaikyti buvusių komandos draugų ir sykiu maloniai praleisti laiką“, - „Lietuvos žinioms“ sakė krepšininkas, sutiktas „Siemens arenoje“.

- Anksčiau esate atsidūręs panašioje situacijoje - sezonas įsibėgėja, o jūs be darbo?

- Man tai pirmas kartas. Tiesiog tokia situacija ir nėra ko jaudintis. Vadinasi, taip turi būti. Vieną dieną turi darbo, kitą dieną - nebe. Mano agentas ieško optimalaus varianto, o aš laukiu. Viskas gali labai greitai pasikeisti. Dabar su jumis kalbu, o už poros valandų gal jau žinosiu, kur rungtyniausiu.

- Turite pasiūlymų?

- Gal kitą klausimą užduokite. Bus laikas, bus ir atsakymai.

- Užkulisiuose sklando kalbos, kad M. Lukauskis jau baigia krepšininko karjerą.

- Visiška netiesa.

- Norite žaisti Lietuvoje?

- Manau, kiekvienas to norėtų, jei būtų galimybių. O ypač jei klubas žaidžia keliuose turnyruose ir aukščiausio rango varžybose.

- Kokios esate sportinės formos?

- Geros. Nuo liepos pabaigos sportavau salėje su fizinio rengimo treneriu ir kai kuriais krepšininkais. Jie išvyko į klubus, aš toliau dirbau ir paskui atsidūriau Valensijoje. Dabar grįžau, bet toliau individualiai sportuoju.

- Esate rungtyniavęs Antano Sireikos treniruojamoje nacionalinėje vyrų krepšinio rinktinėje. Kaip vertinate permainas joje, kai prie vairo vėl stojo Jonas Kazlauskas?

- Dar anksti kalbėti, ar permainos į naudą. Prasidės stovyklos, kontrolinės rungtynės, tada pamatysime. Bet manau, kad blogiau tikrai nebus, - „Lietuvos žinioms“ sakė M. Lukauskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)