Ar jau spėjote apsiprasti naujoje komandoje?

- Jau apsipratau komandoje. Dar trūksta susižaidimo, bet daug dirbame, kad pasiektume savo tikslą.

Ar nebuvo sunku pradėti legionieriaus karjerą?

- Buvo keistoka ir įdomu, nes čia pirmas kartas, kai žaidžiu ne Lietuvoje. Tai nauja patirtis ir ji man patinka, galbūt dėl to, jog papuoliau į gerą komandą, kuri turi gerą trenerį, gerą vadybą. Čia puikus miestas ir visos sąlygos darbui.

Kokį įspūdį palieka „Asvel“ komandos suteikiamos sąlygos?

- Sąlygos tikrai geros. Esame aprūpinti viskuo, ko reikia darbui ir gyvenimui.

Ar nepasiilgstate "Lietuvos ryto" ekipos?

- Paskaitau internete apie buvusią komandą, kaip jai sekasi. Pasikalbu su komandos draugais Steponu Babrausku, Martynu Gecevičiumi, Milko Bjelica ir Luku Brazdauskiu.

Aišku kažkiek pasiilgstu, juk „Lietuvos ryte“ praleidau šešerius savo karjeros metus. Tai buvo nuostabūs metai mano karjeroje ir širdyje išliks simpatijos „Lietuvos ryto“ klubui.

Kodėl būtent pasirinkote "Asvel" ekipą?

- Jie labiausiai norėjo mane turėti savo komandoje. Didelį susidomėjimą pradėjo rodyti jau nuo Kalėdų. „Asvel“ sudarė visas sąlygas darbui, o man tai labai patiko.

Gera komanda, žaisime Eurolygoje, o Prancūzijos lyga yra įdomi ir stipri, todėl ir nutariau priimti jų pasiūlymą.

Kokia atmosfera komandoje?

- Komandoje atmosfera gera, draugiška. Naujas kolektyvas priėmė gerai, daug padėjo kaip naujokui. Tikrai puikiai sutariu su komandos draugais, treneriais ir klubo valdžia.

Kaip vertinate pasiruošimą sezonui ir jo pradžia?

- Pasiruošimas šioje komandoje man trūko neilgai, nes tik atvykęs jau po penkių dienų turėjau žaisti turnyre, todėl reikėjo greitai mokytis komandos derinius ir gynybines sistemas.

Būtent šiame turnyre iškovojom pirmąjį titulą, todėl pasiruošimą vertinu gerai.

Sezoną pradėjom prastai. Pralaimėjom dvejas pirmas rungtynes, bet nieko blogo neatsitiko, tai tik pradžia. Visi dedame daug pastangų ir dirbame, jog geriau suprastume vienas kitą, ištaisytumėme klaidas ir judėtume teisinga linkme. Juk sezonas dar tik prasidėjo ir viskas prieš akis.

Ko tikitės iš naujojo sezono?

- Šiame sezone tikiuosi svariai prisidėti prie komandos pergalių, iškovoti daug titulų.

Kokie tikslai keliami „Asvel“ komandai šį sezoną?

- Komandos tikslai yra patekti į stipriausių komandų šešioliktuką Eurolygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją