M. Kuzminskas, kuris pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą, negailėjo pagyrų treneriui Joanui Plazai.

„Visi žaidėjai sulaukia pasiūlymų. Manau, kad pasiūlymų sulaukė ir treneris. Bet bent jau kol kas aš tikrai niekur neketinu vykti. Tikiuosi, kad situacija pasitaisys. Nežinau, gerai pradėjome sezoną, tai norisi gerai jį ir pabaigti. Pagerėjęs mano žaidimas visų pirma yra dėl trenerio ir būtų negražu išvykti pirmiausiai prieš jį. Antra – negražu palikti komandą tokioje situacijoje. Be abejo, sirgaliai mane ypač palaiko, esu jiems be galo dėkingas ir noriu bent tokią duoklę atiduoti“, - sako M. Kuzminskas.

Krepšininkas taip pate nesureikšmino, kad žalgiriečiai jau keturis mėnesius nesulaukia atlyginimų.

„Aš tikiuosi, jei viskas gerai, dar suspėsiu užsidirbti. Kol kas pinigai man nevaidina pagrindinės rolės. Svarbu, kad turiu šansą kažką parodyti, galiu žaisti. Tai man šiuo metu yra svarbiausia. Nemanau, kad man būtų geresnė situacija, jei aš laiku gaučiau atlyginimą bet nežaisčiau“, - sako puolėjas.

Tačiau M. Kuzminskas neslepia, kad situacija klube bent jau kol kas nesikeičia.

„Kol kas - ne. Aš asmeniškai atlyginimo negavęs jau labai seniai“, - sako žaidėjas.

Prieš penktadienio Eurolygos rungtynes su Maskvos CSKA M. Kuzminskas apgailestavo, kad komandą savaitės pradžioje paliko Tremmellas Dardenas.

„Manau, kad šį sezoną įrodėme, kad visur ir su visais galime žaisti. Prieš „Real“ pralaimėjome tik vienu tašku, išvykoje įveikėme CSKA. Be abejo, komandą paliko Tremmellas. Jis buvo labai svarbus tiek gynyboje, tiek puolime, o CSKA yra vieni favoritų laimėti Eurolygą. Bus labai sunku, bet ginklų nesudedame. Kaip visada atiduosime visas jėgas. Jei vieną kartą pavyko įveikti, kodėl to nepadarius dar kartą“, - teigia M. Kuzminskas.

Nors pats M. Kuzminskas patvirtino neketinantis palikti Kauno, krepšininkas neslėpė, kad jo pavyzdžiu gali pasekti ne visi žalgiriečiai.

„Kiekvieną dieną ateini ir žiūri, ar visi komandoje ar ne. Beveik visi yra laisvi išvykti. Man šiek tiek gaila, kad Tremmellas išvyko. Jis buvo geras partneris treniruotėse, jis visą laiką atsiduodavo 100 proc. Kai tavo konkurentas taip pasitempęs, tu bandai bent susilyginti su juo. Gaila, iš tikrųjų. O atmosfera... Rūbinėje nori nenori grįžta mintys apie situaciją, bet, kuomet ateini į treniruotes ar varžybas, vis tiek viskas pasimiršta ir galvoji tik apie krepšinį. Tikėkimės, kad Maskvoje galvosime tik apie krepšinį“, - viliasi M. Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)