Pasak jo, asmeninis treneris ne tik padeda krepšininkui tobulinti tam tikrus žaidimo elementus, bet yra atsakingas už jį ir už aikštelės ribų.

Garsusis treneris taip pat dirbo su Charlesu Barkley, Scottie Pippenu, Hakeemu Olajuwonu ir kitais garsiais krepšininkais. Šiuo metu jis yra kompanijos „A.T.T.A.C.K. Athletics“, kuri bendradarbiauja ne tik su sportininkais, bet ir verslininkais, prezidentas. T. Groverio suburta profesionalų komanda padeda jiems siekti karjeros ir įgyvendinti svajones. Kobe Bryantas, LeBronas Jamesas, Dwyane'as Wade'as yra dabartiniai jų klientai.

„Mūsų programa yra ne kiekvienam. Daugelis sportininkų ar verslo žmonių turi aukotis ir atsisakyti kai kurių dalykų, jei nori kažko pasiekti“, – įsitikinęs T. Groveris.

Paklaustas apie didžiausią įspūdį palikusius Lietuvos krepšininkus, treneris iš JAV išskyrė du krepšininkus: Šarūną Marčiulionį ir Arvydą Sabonį. Pastarojo žaidimas, pasak T. Groverio, prilygsta M. Jordano žaidimo filosofijai.

„Jis yra vertas pagarbos. Perdavimai, metimai, kova dėl kamuolių, ir visa tai, ką jis darė žaisdamas vidurio puolėjo pozicijoje yra panašu į M. Jordano, kuris siekė tapti universaliu krepšininku, žaidimo filosofiją“, – A. Sabonio sugebėjimais žavėjosi treneris.

Vaizdo reportaže buvęs asmeninis M. Jordano treneris T. Groveris pasakoja kaip susipažino ir dirbo su legendiniu krepšininku, atskleidžia savo darbo metodikos ypatumus ir principus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją