Dvikovos pradžioje žalgiriečiai pasižymėjo komandiškumu, kadangi dvitaškius pataikė Justas Stonkus, Kristupas Kepežinskas, Vytautas Žygas, Mantas Juzėnas ir Mantas Kočanas – 10:12. M. Kočanas sumetė du baudos metimus, du taškus pridėjo Augustas Navickas, baudas realizavo J. Stonkus, Dovydas Buika, Kevinas Šacas ir Aleksas Bieliauskas, o M. Kočanas pridėjo dar vieną dviejų taškų vertės metimą – 22:21.

A. Bieliauskas pridėjo du taškus, A.Navickas įmetė baudos metimą, penkiais taškais pasižymėjo V. Žygas, o M. Kočanas realizavo baudų metimus – 32:28. J. Stonkus taikliai metė iš toli, M. Juzėnas ir A. Bieliauskas įmetė iš po krepšio, o penkis taškus įsirašė D. Buika – 44:39.

Iš toli taikliai metė V. Žygas, D. Buika ir J. Stonkus pridėjo po du taškus, bet rezultatas jau buvo lygus – 51:51. D. Buika pataikė dar vieną dvitaškį, o A. Bieliauskas surinko tris taškus – 56:54.

M. Kočanas ir A. Bieliauskas realizavo dviejų taškų vertės metimus, keturis taškus surinko V. Žygas, bet varžovai laikėsi šalia – 64:64. Dviem taškais pasižymėjo K. Kepežinskas, svarbius tritaškius smeigė ir J. Stonkus ir V. Žygas, o pergalę J. Stonkus įtvirtino dar trimis baudomis – 75:73.

Tritaškiu paskutinę sekundę pavogti pergalę mėginęs Illanas Pietrusas šovė pro šalį.

„Žalgiris“: V. Žygas 17, J. Stonkus 15, A. Bieliauskas (11 atk. kam.), M. Kočanas ir D. Buika po 10, M. Juzėnas ir K. Kepežinskas po 4, A. Navickas 3, K. Šacas 2 taškai.

„U18 Next Generation Team“: I. Pietrusas 24, M. Diawara 15, L. Giovannetti 14 taškų.