Jis net nebuvo įtrauktas į dvyliktuką antrosioms Turkijos lygos pusfinalio serijos rungtynėms, o treneris lakoniškai paaiškino, kad lietuvis yra sveikas.

Tai trečias iš eilės mačas, kai puolėjas nepatenka į rotaciją.

Izmiro ekipa išvykoje 92:81 (22:17, 24:21, 21:26, 25:17) įveikė Ankaros „Turk Telekom“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.

Kiti du susitikimai vyks Izmire.

„Jis nėra traumuotas. Toks yra mano sprendimas. Įtrauksime jį į rotaciją, kai to reikės“, – po mačo apie M. Kuzminsko palikimą už borto kalbėjo „Pinar Karšiyaka“ treneris Ufukas Sarica.


Toks paaiškinimas ir sprendimas – ganėtinai keistas. Šį sezoną 33-ejų M. Kuzminskas FIBA Čempionų lygoje aikštėje praleisdavo po 29 minutes, pelnydavo 10,5 taško (30 proc. trit.) ir atkovodavo 4,6 kamuolio.

Skaičiai Turkijoje net didesni, nors žaidimo laikas kiek mažesnis – 27 min., 13,9 taško (43 proc. trit.) ir 5,2 atkovoto kamuolio.

Tačiau sezono pabaigoje M. Kuzminskas tapo visiškai nereikalingu – pastarąjį kartą lietuvis aikštėje pasirodė gegužės 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją