Išlaidas mėginanti sumažinti „Barcelona“ ateinančią vasarą uždarys savo televizijos kanalą, taigi, jo darbuotojams teks ieškotis naujos veiklos.

N. Mirotičius panoro simboliškai padėkoti televizijos komandai, kuri kasdien nušviesdavo ir įvykius klubo krepšinio ekipoje.

„Jie yra tikrieji MVP, liekantys mūsų šešėliuose. Ačiū, partneriai“, – socialiniame tinkle pasidalinęs nuotraukomis su „Barca TV“ atstovais, pakomentavo 32-ejų aukštaūgis, Katalonijos sostinėje rungtyniaujantis jau ketvirtą sezoną.

„Barca TV“ transliavo 27-erius metus visame pasaulyje, bet klubui patiriant ekonominių sunkumų teko atsisakyti šio projekto.

Ispanijos žiniasklaidoje pastaruoju metu ne kartą buvo pasirodę gandų, jog kitą sezoną mažinamas turėtų būti ir Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelona“ krepšinio komandos biudžetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją