Iki dvikovos pabaigos likus žaisti kiek mažiau nei dvi minutes amerikietis savo sąskaitoje turėjo 9 atkovotus kamuolius. Pirmoje atakoje J. Hardenas dėl atkovoto kamuolio susikibo su Trevoru Arizu, antroje – kamuolį nuo jo galvos nuėmė Troy Danielsas, o trečioje – jis vėl susipešė su tuo pačiu T. Danielsu.

Po šio epizodo J. Hardenas itin supyko ant komandos draugo. Tuo tarpu ant „Rockets“ atsarginių žaidėjų suolelio sėdintys žaidėjas leipo juokais iš gynėjo pastangų atkovoti 10-ą kmauolį.

Vis tik J. Hardenui nusišypsojo sėkmė – nors „Nuggets“ žaidėjai Kennethui Fariedui rėkė „nemesk“, šis atliko metimą, o „raketų“ žaidėjas aidint sirenai atkovojo „išsvajotą“ kamuolį.

Iš viso šiose rungtynėse J. Hardenas pelnė 24 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 10 kamuolių.

DELFI primena, kad šioje akistatoje savo rezultatyvumo rekordą pagerino ir lietuvis Donatas Motiejūnas. Jis pelnė 25 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)