„Patvirtinu, kad J. Leučanka sulaikyta administracinio proceso tvarka“, – sakė ji. Bet milicijos atstovė nepatikslino, kuo kaltinama sportininkė.

Savo ruožtu leidinys „Naša niva“ informuoja, kad J. Leučanka sulaikyta „už dalyvavimą neteisėtuose masiniuose opozicijos renginiuose“, kurie nesiliauja Baltarusijoje po prezidento rinkimų.

Baltarusijoje rugpjūčio 9 d. įvyko prezidento rinkimai, kurių rezultatai laikomi suklastotais. Jų laimėtoju pasiskelbė ilgametis Baltarusijos vadovas Aliaksandras Lukašenka.


Vos tik paskelbus pirmuosius balsavimo rezultatus, Minske ir kituose Baltarusijos miestuose prasidėjo masinės protesto akcijos, kurios virto susirėmimais su milicija. Buvo sulaikyti tūkstančiai žmonių, nukentėjo daug demonstrantų.

Priminsime, kad 37 metų 196 cm ūgio J. Leučanka 2006-2008 metais rungtyniavo ir Lietuvoje. Vidurio puolėja iš Baltarusijos tuo metu vilkėjo Vilniaus TEO ekipos aprangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)