C. Jerrellsas Milano ekipoje jau yra žaidęs 2013-2014 m. sezone. Praėjusį sezoną amerikietis vilkėjo Jeruzalės „Hapoel“ marškinėlius, Izraelyje jis pradėjo ir pastarąjį sezoną, tačiau keliams išsiskyrus sulaukė viliojančio Milano klubo pasiūlymo.

„AX Armani“ gretose C. Jerrellsui vadovaus Simone Pianigiani – 48-erių treneris, kuris praėjusį sezoną stovėjo prie „Hapoel“ vairo ir puikiai žino amerikiečio sugebėjimus aikštėje.

Prieš 2017-2018 m. krepšinio sezoną S. Pianigiani „AX Armani“ stratego poste pakeitė Jasminą Repešą.

Su C. Jerrellsu Milano klubas sudarė sutartį, galiosiančią iki pastarojo sezono pabaigos.

Praėjusį sezoną J. Jerrellsas Europos taurėje vidutiniškai rinko po 16,8 taško ir atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo. Pastarąjį sezoną per dvejas sužaistas rungtynes amerikietis pelnė po 16,5 taško ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Per ilgą savo karjerą Europoje C. Jerrellsas yra žaidęs Turkijos, Ispanijos, Rusijos lygose.

Milane amerikietis taps dar vienu Manto Kalniečio konkurentu dėl vietos minučių ir vietos aikštėje. Lietuvis dėl legionierių limito jau dabar nežaidžia Italijos čempionate ir rungtyniauja tik Eurolygoje.

Be M. Kalniečio ir naujoko C. Jerrellso, „AX Armani“ gretose yra dar du įžaidėjai – amerikietis Jordanas Theodore'as ir italas Andrea Cinciarini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)