Milano komanda iki šiol yra užstrigusi Madride. Ispanijos sostinės oro uostai dėl didelės pūgos yra uždaryti.

Nėra žinoma, kada „Armani Olimpia“ galės grįžti namo. Prognozuojama, kad sniego audros „Filomena“ sukelti padariniai bus juntami dar kelias dienas.

Šį sekmadienį „Armani Olimpia“ turėjo žaisti Italijos lygos rungtynes su Kremonos „Vanoli“, tačiau šį mačą teko nukelti.

Nėra aiškus ir artėjančių Milano klubo rungtynių Eurolygoje likimas. Jau antradienį italai turėtų namuose priimti „Valencia“ ekipą.

Šeštadienį daug problemų pūga sukėlė ir Madrido „Real“ futbolo klubui, kuris vėliau nei planuota išvyko į Pamploną ir ten 0:0 sužaidė su vietos „Osasuna“ komanda.

„Real“ strategas Zinedine‘as Zidane‘as ir žaidėjai piktinosi tuo, jog mačas nebuvo nukeltas. Sąlygomis nepatenkintas treneris teigė, kad tai nebuvo futbolo mačas, o vartininkas Thibaut Courtois skundėsi tuo, kad futbolininkai yra laikomi marionetėmis.

Audra „Filomena“ užpustė kelius, ypač šalies centre, o sostinėje Madride sniego iškrito daugiausia nuo 1971 metų.

Vidaus reikalų ministras žurnalistams šeštadienį pranešė, kad stichija jau pareikalavo mažiausiai trijų žmonių gyvybių.

Be Madrido, sniego audros labiausiai paveikė Aragono, Valensijos, Kastilijos-La Mančos ir Katalonijos regionus.

Istorinis Toledo miestas paprašė kariuomenės pagalbos išvalyti gatves, kaip ir Albasetė pietryčiuose, pranešė visuomeninė televizija.

Sinoptikai teigia, kad gausus snygis tęsis iki sekmadienio, kol audra „Filomena“ pajudės į šiaurės rytus, nors temperatūra išliks išskirtinai žema.

„Filomena“ atnešė intensyvų lietų ir stiprius vėjus į Kanarų salas, taip pat Ispanijos pietinę pakrantę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)