Italų strategas Ettore Messina pranešė, jog prieš „Žalgirį“ dar tikrai nerungtyniaus link sugrįžimo artėjantis Artūras Gudaitis. Ant parketo nepasirodys ir Nemanja Nedovičius, kurio sugrįžimo data nėra aiški. Praėjusį savaitgalį susižeidęs Shelvinas Mackas nerungtyniaus 2-3 savaites.

Dėl pagausėjusių traumuotųjų gretų E. Messina nori penktadienį į komandos žaidimą įvesti Eurolygos sezono pradžią praleidusį Vladimirą Micovą, kuris praėjusiame sezone per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 13,9 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Iš rikiuotės puolėjas iškrito rugsėjo pabaigoje, prieš pirmąsias Eurolygos rungtynes, kurias „Armani Olimpia“ svečiuose 64:78 pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ komandai.

„Noriu išleisti Vladimirą į aikštelę nors kelioms minutėms. Jis gali žaisti, o mums dėl turimų traumų būtina praplėsti rotaciją. Norėdami laimėti prieš „Žalgirį“ privalome turėti daugiau fizinės energijos. Tik taip galėsime atsilaikyti prieš varžovų spaudimą gynyboje“, – sakė E. Messina.

„Kauno ekipa yra puikiai treniruojama. Ji žaidžia su dideliu entuziazmu, o to paties iš savo komandos noriu aš. Tikiuosi, kad savo žiūrovų akivaizdoje sužaisime puikias rungtynes“, – pridūrė „Armani Olimpia“ vairininkas.

V. Micovo sugrįžimo laukiantys italai prieš rungtynes oficialiame klubo tinklalapyje netgi pabrėžė, jog serbas su 267 pataikytais tritaškiais taikosi į 20-ąją vietą visų laikų geriausių Eurolygos snaiperių sąraše. Iki 20-ąją vietą užimančio Louiso Bullocko jam trūksta tik 8 tolimų metimų.

Pastebėta buvo ir tai, jog pastarosiose septyneriose savo Eurolygos rungtynėse 30 metų 203 cm ūgio puolėjas perėmė bent po vieną kamuolį, o iki 2000 per karjerą Eurolygoje pelnytų taškų jam trūksta 100.

Praėjusį sezoną nė vienerių rungtynių nepraleidęs ir Mindaugą Kuzminską klube nukonkuravęs V. Micovas vasarą padėjo parašą ant naujos dvejų metų sutarties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)