„Arėme, galima sakyti arėme gynyboje iki paskutinės sekundės per kiekvieną varžovų ataką. Atrodo, kad jau apžaidė vieną mūsiškį, bet tada jam į pagalbą ateina kitas žaidėjas, tada dar kitas. Pasiaukojimas ir didžiulis noras mačo pabaigoje mums padėjo iškovoti pergalę“, – iš karto po mačo tvirtino A. Milaknis.

– Kas nulėmė tokį prastą mačo startą, galbūt jaudulys(„Žalgiris“ pirmoje mačo pusėje atsiliko net 15 taškų, – Krepšinis.lt)?, – persirengimo kambaryje žurnalistai paklausė A. Milaknio.

– Galbūt jaudulys, bet dėl kitų sakyti negaliu. Tiesiog skystokai pradėjome rungtynes ir nepadarėme tų pražangų, kurias reikėjo, kad sumažintume varžovų emocijas. Tada užsivedė salė, visi „Olympiakos“ žaidėjai. Reikėjo tai kažkaip „išmušti“, bet pradžioje to nepadarėme. Jie „pagavo“ savo žaidimą, tačiau mes išlikome kantrūs – žinojome, kad visas 40 minučių ant sparnų jie neskraidys.

– Pats pataikėte nemažai svarbių metimų. Kas tuo metu virė jūsų galvoje?

– Niekas nevirė, tiesiog darėme derinius, jų atlikimas buvo geras, geros užtvaros, todėl beliko pataikyti. Džiaugiuosi, kad įkrito.

– Koks jausmas, kai dalis„Olympiakos“ gerbėjų anksčiau laiko palieka areną?

– Na, rungtynės buvo nulemtos šiek tiek anksčiau už finalo sireną. Tai galbūt jie skubėjo, kad išvengtų kamščių...

– Kaip vertinate Pauliaus Jankūno metimą rungtynių pabaigoje, kaip jis atrodė iš šalies?

– Geras metimas, numečiau jam tą pasiuką, galvojau – mes tritaškį, bet įnirtingai ėmė veržtis po krepšiu ir pataikė tokį tolimą gerą kablį. Sudėjo taškus ant „i“.

„Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijos tvarkaraštis

Balandžio 20 d. 21.15 val. Pirėjas.

Balandžio 24 d. 20.00 val. Kaunas.

Balandžio 26 d. 20.00 val. Kaunas. (jei prireiktų)

Gegužės 1 d. Pirėjas. (jei prireiktų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)