Krepšininkas „Žalgiris Insider“ mokamo turinio platformoje pasakojo apie meną išmesti tritaškius metimus ir pasidalijo savo karjeros prisiminimais.

Pirmąjį karjeros tritaškį Eurolygoje A. Milaknis pataikė dar 2008–2009 m., kai dvikovoje su Atėnų „Panthinaikos“ klubu realizavo 2 iš 5 tolimų metimų.

„Dabar įdomu prisiminti. Kai įmeti pirmus taškus Eurolygoje, jie yra labiau akcentuojami, nes jau „atsidarei“. Pirmas karjeros tritaškis Eurolygoje kažkaip neįstrigo, – tvirtino Eurolygoje jau 12 sezonų sužaidęs metikas. – Kai dabar priminei, įdomu, bet kai pradedi žaisti, nežinai, ar čia bus pirmas ir gal paskutinis tritaškis, ar dar jų bus daugybė. Gal dėl to ir nesureikšminau to.“

Eurolygoje A. Milaknis debiutavo sezonu anksčiau nei pataikė savo pirmuosius tritaškius turnyre. Tiesa, 2007–2008 m. sezone snaiperis epizodiškai sužaidė dvejose rungtynėse, per kurias pelnė dvitaškį.

Žaidėjas pasakojo, kad pasirodymas turnyre buvo kosminis – dar sezone prieš tai kaunietis gainiojo kamuolį „Žalgirio“ dubleriuose NKL čempionate.

„Prisimenu, kad neturėjau tuo šuolio į Eurolygą iš LKL, nes iš dublerių iškart patekau į meistrų komandą. Buvo kažkas neįtikėtino. Jau buvau pripratęs Nacionalinėje krepšinio lygoje išsimesti savo metimus, o dabar staiga ateini į visiškai kitą lygį.

Atrodo, nei greičio yra, nei gali kažką pastumti. Iš užtvarų atsimuši į užtvaras ir krenti. Buvo didelis šokas“, – aiškino A. Milaknis.

Viso pokalbio metu A. Milaknis papasakojo apie tai, kuris komandos draugas jam statė geriausias užtvaras karjeroje, papasakojo apie malonumą sutraukti varžovų gynybą bei atsakė į hipotetinius klausimus.

Visą pokalbį su A. Milakniu gali jau dabar pamatyti visi mokamo turinio prenumeratoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją