Geriausiu Lietuvos sporto vadybininku tapęs „Žalgirio“ vadovas šio prizo nesureiškimo ir džiaugėsi puikiai veikiančiu bendru komandos mechanizmu.

„Praėjusius metus vertinu tikrai gerai. Krepšinyje metus matuojame sezonais, tad praėjęs pateisino lūkesčius, o šis kol kas taip pat nuteikia optimistiškai. Visada svarbiausia ir smagiausia, kai vyrauja gera darbinė atmosfera ir niekada nestovime vietoje, norime daugiau ir einame į priekį“, – 2017-uosius apibendrino „Žalgirio“ direktorius.

Trenerio Šarūno Jasikevičiaus efektą jaučiantis P. Motiejūnas neabejoja talentingo stratego galimybėmis.

„Prie šio trenerio augame visi – pradedant komandos administracija, lygomis ar sirgaliais ir baigiant pačiais krepšininkais. Mes matome, kad jis nebijo išreikšti savo nuomonės įvairiais klausimais, pasakyti tiesą, o ir pats tobulėja sparčiai visų mūsų akyse. Visi norime kuo ilgiau jį išlaikyti, prisiliesti ir augti kartu su juo“, – apie Š. Jasikevičiaus fenomeną kalbėjo pašnekovas.

Pokalbyje su „Žalgiris TV“ kūrybine grupe „Žalgirio“ vadovas palietė ir jaunųjų krepšininkų ugdymą bei tikino, jog tai sunkus, bet labai malonus procesas.

„Užsiauginti savus žaidėjus tikrai nelengvas darbas ir įvertinti, kaip sekasi, yra sudėtinga. Visada norime geriau, tačiau rezultatai yra, ant jaunimo uždėjus ranką Robertui Javtokui sistema dar labiau patobulėjo. Visi žinome, jog daug pigiau nusipirkti žaidėją nei ugdyti pačiam, bet mes jaučiame malonumą augindami žaidėjus Lietuvai.

Man be galo smagu prisiminti kaip į pagrindinę komandą atkeliavo Paulius Valinskas ar Gytis Masiulis, o ir dabartinėje jaunimo komandoje yra pavardžių, kurias ateityje dar išgirsime“, – augančiu jaunimo tikėjo P. Motiejūnas.

Nedaugžodžiavęs Lietuvos čempionų direktorius komandai palinkėjo toliau dirbti ta pačia kryptimi ir itin norėtų komandos aistruoliams įkvėpti dar daugiau tikėjimo bei vilties.

„Nežinau, tiesiog dirbame savo darbą. Nėra taip, jog sėdi prie šventinio stalo ir galvoji, kad Kalėdų senelis išpildys norus. Dirbame, noriu toliau matyti tokį atsidavimą iš komandos, jausti vis didėjantį sirgalių palaikymą ir, kad visi vieningai tikėtume komanda“, – palinkėjimą 2018-iesiems išsakė P. Motiejūnas.

Pilname laidos vaizdo įraše taip pat išgirsite „Žalgirio“ vadovo džiaugsmus apie augančius bilietų pardavimus, sugrįžtančią krepšinio rutiną į Kauną Eurolygos dienomis bei besikeičiantį komandos veidą krepšinio bendruomenėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)