Į pergalę meksikiečius atvedė po 17 taškų pelnę Francisco Cruzas ir Lorenzo Mata, 14 pridėjo Jorge Gutierrezas, 13 – Alexas Perezas, 12 – Gabrielis Gironas.

Brazilijos komandoje išsiskyrė Leonardo Meindlas, surinkęs 19 taškų, ir 13 įmetęs Mineiro Rafaelis.

Meksikos komanda dar prieš paskutinę dvikovą užsitikrino pirmą vietą A grupėje ir vienintelį kelialapį į turnyro pusfinalį.

Toje pačioje grupėje pirmąja pergale džiaugėsi Puerto Riko krepšininkai (1/1), kurie 91:72 (26:26, 21:10, 23:14, 21:22) pranoko kolumbiečius.

Nugalėtojams 15 taškų pelnė Carlosas Rivera, 14 – Emmanuelis Andujaras, po 13 – Gilberto Clavellas ir Tyleris Davisas.

Tuo metu Kolumbijos rinktinę į priekį tempė Michaellis Jacksonas (20 tšk.), Klaipėdos „Neptūno“ naujokas Juanas Palaciosas (16 tšk.) ir Tonny Trocha.

B grupės kovos prasidės šiąnakt, o C grupėje besigrumsiančios kovos pirmąsias rungtynes sužais naktį iš rugpjūčio 28-os į 29-ąją.

Į trijose šalyse – Argentinoje, Kolumbijoje ir Urugvajuje – vykstančio čempionato pusfinalį pateks po tris geriausias grupių komandas ir, nepaisant užimtos vietos, argentiniečiai. Šios keturios rinktinės ir išsidalins turnyro medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)