Tokia žinia tapo didžiule sensacija, plačiai aptarinėjama absoliučios daugumos krepšinio ekspertų ir mėgėjų. Šia tema pasisakė ir Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabo narys Darius Maskoliūnas.

„Kaip tik važiuodamas iš Vilniaus klausiau per radiją, kaip Mindaugas Stasiulis sakė, kad vėl garsinsime Lietuvą, – šypsojosi D.Maskoliūnas. – Utenoje nuskambėjo parduotuvių istorija, susijusi su grupės „U2“ vokalistu, o Prienuose turėsime Ballus. Visas internetas, „instagramai“ mirga marga. Žodžiu, reklamuosime Lietuvą, reklamuosime Lietuvos krepšinį ir Virginijų Šeškų. Vien tik pliusai.“

Neatmetama galimybė, jog „Žalgiriui“ žaidžiant su „Vytauto“ klubu ateityje gali tekti analizuoti ir LaMelo ir DiAngelo Ballų žaidimo įrašus. Tiesa, D.Maskoliūno teigimu, „Žalgirio“ komandos treneris-skautas Evaldas Beržininkaitis ras būdą išsivynioti iš šios situacijos.

„Kur skautas galės gauti šešiolikmečio Ballo žaidimo įrašų, jau yra sudėtingas klausimas. Mūsų video sistema „Synergy“ tokių įrašų tikriausiai neturi. Manau, „Youtube“ platformoje yra nemažai klipų su puikiais jaunojo Ballo pasirodymais“, – juokavo treneris.

Beje, žalgiriečiai artimiausias Lietuvos krepšinio lygos rungtynes žais būtent Prienuose. Tiesa, gruodžio 16-ąją broliai Ballai į Lietuvą dar nebus atvykę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)