Ispanijos ACB lygoje kitą sezoną vėl galima bus išvysti žaidžiantį M. Gasolį. Patyręs veteranas paskutinį kartą šioje lygoje rungtyniavo 2008 metais ir vilkėjo tos pačios „Girona“ ekipos marškinėlius.

Lemiamoje dvikovoje dėl bilieto į aukščiausią Ispanijos krepšinio ACB lygą M. Gasolio vedama „Girona“ 66:60 įveikė „Movistar Estudiantes“ krepšininkus.

NBA palikusi Ispanijos krepšinio legenda pernai prisijungė prie savo valdomos komandos, kad padėtų jai pakilti į aukščiausią ispanų lygą.

2014 metais M. Gasolis padėjo atkurti „Girona“ klubą ir buvo jo savininku bei prezidentu. Pastarąjį sezoną po prastos pradžios jis nusprendė tapti ir žaidėju – apsivilkti komandos marškinėlius ir pats žengti į aikštę.

Per įspūdingą komandai sezoną M. Gasolis vidutiniškai per rungtynes pelnė 14,5 taško, atkovojo 8,2 kamuolio, atliko 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė 1,1 kamuolio.

M. Gasolis NBA žaidė 13 sezonų Memfio „Grizzlies“, Toronto „Raptors“ ir Los Andželo „Lakers“ komandose. Su Toronto ekipa, į kurią jis perėjo išmainytas į Joną Valančiūną, Marcas 2019 metais tapo NBA čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją