Praėjusį sezoną M. Andriuškevičius žaidė Alikantės "Meridiano" (Ispanija) ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 7,8 taško, atkovodavo po 5,5 kamuolio bei rinkdavo po 9,6 naudingumo balo, o jo atstovaujama ekipa Ispanijos čempionate užėmė 16-ą vietą.

Primename, kad Salonikų PAOK dalyvaus Eurolygos atrankoje, kuri vyks Vilniuje, ir pirmame etape kovos su Dariaus Songailos atstovaujamu Stambulo "Galatasaray" (Turkija) klubu.

PAOK taip pat pranešė, kad Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Šarlotės "Bobcats" klubo žaidėjas Corey Maggette trečiadienį atvyko į Graikiją bei tęs derybas su Salonikų ekipa.

31 metų 198 cm ūgio krepšininką Salonikuose pasitiko šimtai gerbėjų.

Corey Maggette
"Aš laimingas čia būdamas. Kai mano agentas prakalbo apie galimybę persikelti rungtyniauti į Graikiją, aš pagalvojau, kad tai būtų puiku. Čia per keletą dieną sieksiu pažinti PAOK klubo trenerį, salę, miestą, fanus ir tuomet nuspręsiu, kur rungtyniausiu", - šnekėjo C. Maggette.

Puolėjas per 12 metų karjerą NBA rungtyniavo Orlando "Magic", Los Andželo "Clippers", "Golden State Warriors", Milvokio "Bucks" komandose.

Praėjusiame sezone C. Maggette per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 12 taškų, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją