Encestando.es praneša, kad 61-erių specialistas nusprendė visą dėmesį skirti Bolonijos „Virtus“ klubui, kuris laimėjo Europos taurės turnyrą ir nuo kito sezono varžysis Eurolygoje.

S. Scariolo sutartis su Italijos klubu galios dar dvejus metus.

Ispanijos rinktinei jis vadovavo 2009-2012 metais, o 2015-aisiais sugrįžo į šį postą. Ispanai per S. Scariolo erą triskart tapo Europos čempionais, laimėjo praėjusias planetos pirmenybes, o 2012 metais Londone pasipuošė ir olimpiniu sidabru.

Anot encestando.es, pagrindiniu pretendentu perimti rinktinės vairą laikomas „Valencia“ treneris Joanas Penarroya, kurio dabartinė sutartis galioja tik iki sezono pabaigos.

Ispanija rugsėjį Europos čempionatą pradės A grupės varžybomis Gruzijoje, kur grumsis su šeimininkų, Belgijos, Bulgarijos ir Turkijos ekipomis. Šioje grupėje turėjo pasirodyti ir kol kas suspenduota Rusijos rinktinė, dėl kurios Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) dar nepriėmė galutinio sprendimo.

Primename, kad darbą Eurolygos klube ir nacionalinėje komandoje bandys suderinti Kazys Maksvytis, diriguojantis tiek Lietuvos rinktinės, tiek Kauno „Žalgirio“ žaidimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją