„Lygios rungtynės, gaila, kad jų gale teko pralaimėti, – sakė K. Maksvytis, – Varžovai galbūt turėjo pranašumą, nes jie ilsėjosi ir ruošėsi šioms rungtynėms. Mes turėjome mažiau laiko. Man nepatiko, kad mes pralaimėjome fiziškumą, kontaktus, kovą dėl kamuolių. Tai kainavo ir taškus. Aišku, ne pirmas rungtynes mūsų tritaškių pataikymas buvo prastas. Kiekvienas greitas puolimas mums davė klaidą arba nepelnytus taškus.“

Pergalę „Lietkabeliui“ išplėšė Mindaugas Kupšas, kuris likus žaisti 11 sekundžių persvėrė rezultatą dvitaškiu, o lemiamos „Neptūno“ atakos metu blokavo Deivido Gailiaus metimą. K. Maksvyčio nuomone, prieš jo komandos žaidėją buvo pažeistos taisyklės.

„Paskutinėje atakoje Gailius turėjo gauti kamuolį ir veržtis. Manau, kad jis gerai viską darė. Didelis klaustukas, ar prieš jį buvo pražanga, ar ne. Deividas neblogai išprovokavo Kupšą judėti... Tai jau nuspręs teisėjų komisija, bet man atrodo, kad ten buvo judanti pražanga“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Tuo metu laimėjusio Panevėžio klubo strategas Nenadas Čanakas džiaugėsi savo auklėtinių energija.

„Labai svarbi pergalė. Pagaliau buvome sveiki, turėjome pilną sudėtį. Žinoma, pasinaudojome tuo, jog šią savaitę „Neptūnas“ žaidė su Jeruzalės „Hapoel“ bei neturėjo pakankamai laiko pasiruošti šiam susitikimui. Mes buvome labai energingi, gynyboje padarėme šiek tiek klaidų, bet išgyvenome didelės energijos dėka“, – teigė N. Čanakas.

„Lietkabelis“ pergalės dėka sugrįžo į ketvirtąją „Betsafe-LKL“ turnyrinės lentelės vietą. Klaipėdos klubas lieka antras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)