Krepšininkai, treneriai, personalo nariai ir draugai specialiais dviaukščiais autobusais buvo vežiojami po Majamį, kurio gatvėmis išsirikiavusios gerbėjų minios dėkojo savo numylėtiniams už dar vieną NBA čempionų titulą. Pergalės paradas prasidėjo miesto centre ir nors karštis siekė 30 laipsnių, savo komandą pasveikinti susirinko 400 tūkstančių sirgalių.

„Tai neįtikėtina. Būtent dėl tokių momentų mes visi ir susirinkome į Majamį. Žmogau, aš jaučiuosi palaimintas. Tai geriausia padėka už visas pastangas“, - sužavėtas paradu sakė LeBronas Jamesas.

Kai kurie krepšininkai iš žaislinių ginklų vandeniu laistė susirinkusius žiūrovus, kiti mojavo, dėkojo už palaikymą, aplink šaudė konfeti ir liejosi džiaugsmas.

Vėliau šventė persikėlė į „American Airlines“ areną, kurioje buvo surengtas koncertas, o krepšininkai dalijosi savo įspūdžiais ir dėkojo sirgaliais už palaikymą.

„Tai šventė, kurios sulauki nedažnai. Džiaugiuosi, kad galime tuo mėgautis jau antrus metus iš eilės“, - įspūdžiais dalijosi „Heat“ komandos gerbėjas.

Primename, kad penktadienį Majamio atstovai apgynė praėjusiais metais iškovotą NBA čempionų titulą, įspūdingai atkaklioje finalo serijoje rezultatu 4:3 įveikę San Antonijaus „Spurs“ krepšininkus.

Du čempionų titulus iškovoti per visą lygos istoriją pavykę buvo dar septyniems klubams - Mineapolio „Lakers“, Bostono „Celtics“, Los Andželo „Lakers“, Detroito „Pistons“, Čikagos „Bulls“ ir Hjustono „Rockets“.

Tuo tarpu LeBronas Jamesas antrus metus iš eilės atsiėmė finalo MVP prizą ir pagal šį pasiekimą tapo vos penktu tokiu žaidėju – po Michaelo Jordano, Hakeemo Olajuwono, Shaquille’o O’Nealo ir Kobe Bryanto.

„Būdamas vaikas per televizorių žiūrėjau daugybę NBA finalų - visada norėjau būti to dalimi. Neįtikėtina būti vieno įspūdingiausių finalų dalimi“, - sakė geriausias pasaulio žaidėjas.

Iš viso „Heat“ klubas NBA čempionu tapo trečiąkart: prieš tai jie titulu džiaugėsi 2006 (4:2 prieš Dalaso „Mavericks“) ir 2012 m. (4:2 prieš Oklahomos „Thunder“).

Primename, kad po to, kai „Heat“ krepšininkai po dramatiškos kovos ir pratęsimo 103:100 laimėjo šeštą šių metų finalo mačą, serijos rezultatas buvo lygus - 3:3, taigi viską lėmė septinta dvikova, kurie jie triumfavo 95:88.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)