Net septynis naujokus tarpsezoniu pakvietusiai „Maccabi“ komandai Eurolygoje kol kas sekasi geriau nei nacionaliniame čempionate. Žydai pralaimėjo pirmas D grupės rungtynes Vitorijos „Laboral Kutxa“ (Ispanija) 80:84, bet vėliau atsigriebė įveikdami Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) 96:82 ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija) ekipas 73:58.

Tuo tarpu Izraelio pirmenybėse praėjusio sezono vicečempionai laimėjo du mačus iš keturių ir dalinasi 6-9 vietomis.

„Deja, keletą pastarųjų metų mes nuolat smarkiai keitėme komandos sudėtį. Dėl to buvo sunku išsilaikyti pačiame aukščiausiame lygyje. Dabar irgi dar nesame jo pasiekę – tikrąjį mūsų veidą turėtumėte pamatyti maždaug sausį. Bet kol kas mums einasi pakankamai neblogai“, – vertino D. Blattas.

„Maccabi“ ir „Lietuvos rytas“ ginklus „Siemens arenoje“ surems ketvirtadienį, nuo 19 val.

„Lietuvos rytas“ šiame sezone jau parodė savo potencialą, įveikdami labai sunkias atrankos į Eurolygą varžybas. Tad mūsų laukia dvikova su stipria ir pavojinga komanda“, – priešininkus gerbė D. Blattas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)