Krepšininkas grįžo ten, kur ir prasidėjo jo profesionalo karjera: O. Casspi „Maccabi“ marškinėlius dėvėjo 2005-2009 m.

2009-aisiais žydas persikėlė už Atlanto, žaidė Sakramento „Kings“, Klivlando „Cavaliers“, Hjustono „Rockets“, Naujojo Orleano „Pelicans“, Minesotos „Timberwolves“ ekipose, atstovavo „Golden State Warriors“ klubui 2017-2018 sezone, tačiau balandį patyrė traumą, buvo atleistas iš klubo, tačiau GSW po čempioniško sezono finišo įteikė krepšininkui NBA čempiono žiedą.

Praėjusį sezoną užbaigė kartu su Jonu Valančiūnu Memfio „Grizzlies“ klube.

Irzaelio rinktinės kapitonas NBA lygoje iš viso sužaidė 588 rungtynes, vidutiniškai pelnydavo po 7,9 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvų perdavimą.

„Omri Caspi grįžta namo į „Maccabi“, – džiaugėsi Tel Avivo ekipos vairininkas Giannis Sfairopoulos. „Labai džiaugiuosi, kad mums pavyko pasikviesti geriausią Izraelio žaidėją.

Omri mums labai padės siekti tikslų, jis yra pakylėtas galimybe grįžti namo ir kovoti komandoje siekiant geriausių rezultatų. „Maccabi“ susigrąžino geriausią savo žaidėją“, – kalbėjo ekipos strategas.

„Noriu padėkoti „Maccabi“ klubui, kuris palaukė iki rugpjūčio vidurio kol aš priimsiu sprendimą grįžti į Izraelį“, – krepšininką cituoja „Eurohoops“ svetainė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)