„Jei reikėtų spėti rungtynių baigtį, nesiryžčiau to daryti. Visi žinome, kad „Neptūnas“, palaikomas savo nuostabių sirgalių, kaunasi išties galingai ir gali įveikti bet kurį varžovą. „Neptūnas“ jau kelerius metus yra ne tarp LKL vidutiniokų, o tarp pirmaujančių ekipų ir, manau, tą sieks patvirtinti dar kartą“, - savo nuomonę išsakė olimpinis, pasaulio ir Europos krepšinio čempionas Modestas Paulauskas.

Anot jo, „Neptūnas“ sukomplektavo puikią komandą, tad šįvakar galima tikėtis ir laukti aštrios ir gražios kovos.

„Žalgiris“, palyginti su praėjusiais metais, taip pat yra gerokai pasikeitęs. Kitoks ir žaidimo braižas - išryškėja žaidėjų greitis, judrumas, lankstumas“, – kalbėjo M. Paulauskas.

„Žiūrėjau dvejas pirmąsias Klaipėdos „Neptūno“ šio LKL sezono rungtynes - klaipėdiečiai gražiai rungtyniavo tiek Šiauliuose su „Šiauliais“, tiek namuose su Kėdainių „Nevėžiu“. Abiejų komandų treneriai - tiek Kazys Maksvytis, tiek Šarūnas Jasikevičius yra puikūs strategai, jau ne kartą įrodę savo vertę. K. Maksvytis į „Neptūną“ grįžo su nauju ryžtu, idėjomis ir, manau, tą šįvakar norės pademonstruoti. Nuo to žiūrovams yra tik įdomiau“, - pažymėjo olimpinis čempionas.

Kol kas tiek „Neptūnas“, tiek „Žalgiris“ LKL laimėjo po abejas žaistas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)