Jeffas Hornacekas lietuvį ant parketo išleido tik trečio kėlinio pradžioje, tačiau pamatęs, ką jis išdarinėja, puolėjo ant suoliuko praktiškai nebegrąžino. Per likusį rungtynių laiką specialistas Kūziai tik suteikė pusantros minutės poilsio.

Iš viso aikštelėje M. Kuzminskas praleido 19 minučių, per kurias pelnė net 18 taškų (4/9 dvit., 3/7 trit., 1/1 baud. met.), atkovojo 10 kamuolių (3 – puolime), atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir 1 bloką, 2 kartus suklydo ir tiek pat sykių pažeidė taisykles. Mūsiškio +/- rodiklis ekipoje – taip pat vienas geriausių (+1).

Verta pažymėti, kad iki šiol 205 cm ūgio puolėjas iš Lietuvos savojo šanso sulaukė dvejose iš trijų rungtynių. Jose M. Kuzminskas iš viso žaidė 18 minučių ir įmetė 14 taškų.

Todėl toks Mindaugo šou sužavėjo ne tik „Knicks“ sirgalius, bet ir arenos pranešėją. Tiesa, šiam itin sunkiai sekėsi ištarti lietuvio pavardę.

„Spėju, kad arenos pranešėjas norėtų, jog Kuzminskas sėstų ant suolo arba nepelnytų taškų, nes tuomet jam nereikėtų ištarti šios pavardės“, – socialiniame tinkle „Twitter“ šmaikštavo žurnalistas Steve'as Popperis.

Geriausiai M. Kuzminskui talkino „Knicks“ superžvaigždė Carmelo Anthony, pelnęs 15 taškų. Visgi kiti dviženklį taškų skaičių surinkę žaidėjai taip pat kilo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Saša Vujačičius ir Justinas Holiday įmetė po 13, o naujokas iš Ispanijos Willy Hernangomezas pasižymėjo dvigubu dubliu – 12 taškų ir 12 atkovotų kamuolių.

„Celtics“ gretose geriausiai pasirodė nuo suolo pakilęs R.J. Hunteris, pelnęs 17 taškų. Avery Bradley vos per 17 minučių pridėjo 15 taškų, o Jaylenas Brownas ir Alas Horfordas – po 12.

Akistatą su svečiais iš Bostono anksčiau laiko baigti buvo priverstas Kristapas Porzingis. 21-erių latvis patyrė smulkią kirkšnies traumą, tačiau tikimasi, kad į aikštelę jis išbėgti galės jau kitose rungtynėse. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį „Knicks“ vėl žais su „Celtics“ vyrukais. Tiesa, šįkart išvykoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)