Į didįjį krepšinį sugrįžti bandančiam 221 cm ūgio milžinui iš Lietuvos prieš porą savaičių pagalbos ranką ištiesė Prato „Joventut“ klubas, leidęs prisijungti prie komandos treniruočių.

Negana to, M. Andriuškevičius savaitgalį sužaidė ir oficialias rungtynes. Prato ekipa šventė pergalę 79:65, o lietuvis per 16 minučių pelnė 4 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir blokavo varžovo metimą.

Iki praėjusio šeštadienio paskutinį kartą į aikštelę 31-erių centras žengė 2016-ųjų pradžioje, kai sukirto rankomis su Domžalės „Helios“ ekipa. Tiesa, vos po šešių mačų lietuvis paliko Slovėnijos komandą.

Kauno „Žalgirio“ mokyklą perėjęs aukštaūgis 2005 metais NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 44-asis, tačiau stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jis sužaidė vos 9 rungtynes, o Plėtojimosi lygoje patirta sunki galvos trauma nutraukė Martyno karjerą kitapus Atlanto.

Nuo to laiko lietuvis savo laimę bandė Ispanijoje, Graikijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Vokietijoje, metams buvo sugrįžęs ir į Lietuvą, tačiau Klaipėdos „Neptūno“ gretose neįsitvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)