Pergalę rezultatu 117:109 šventė svečiai, o J. Valančiūnas prie jos per 33 min. prisidėjo 15 taškų ir 8 atkovotais kamuoliais.

Nors N. Stausko indėlis į saviškių kraitį buvo kiek menkesnis (6 taškai per 17 min.), snaiperis antro kėlinio pradžioje parodė gražų gestą ir pirmasis pribėgo prie po nesėkmingos atakos ir žaidimo kojomis ant grindų atsidūrusio J. Valančiūno, jį pakėlė ir draugiškai kepštelėjo.

Toks „Kings“ gynėjo poelgis kiek nustebino „Raptors“ komandą, iš kurios prie Jono atskuodė Kyle'as Lowry, tačiau lietuviui pagalbos nebereikėjo – jis ant kojų jau buvo pastatytas varžovo.

J. Valančiūnas dar prieš šių metų naujokų biržą pareiškė, kad džiaugėsi, jog stipriausią pasaulio krepšinio lygą papildys dar vienas šaknų Lietuvoje turintis žaidėjas.

„Lietuvai reikia daugiau NBA žaidėjų. Laukiu nesulaukiu, kada N. Stauskas prisijungs prie šios lygos“, – pareiškė JV, vėliau kartu ir nusifotografavęs su juo.
Nikas Stauskas ir Jonas Valančiūnas

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)