Dvikova klostėsi banguotai – šeimininkai laikėsi priekyje pirmas 15 min., vėliau traukėsi į antrą planą, bet dar sykį spurtavo lemiamame ketvirtyje.

Paskutinius šešis taškus „Parma“ ekipai pelnė lietuviai: Eigirdas Žukauskas paleido tritaškį, Adas Juškevičius pridėjo dvitaškį ir vėliau realizavo 1 iš 2 baudų metimų.

Likus žaisti 50 sek. iki finalinės sirenos „Zenit“ buvo priartėję minimaliu atstumu (77:76), tačiau Andrejaus Zubkovo metimas buvo blokuotas, Austinas Hollinsas dukart prašovė iš toli, o paskutine galimybe išsigelbėti nepasinaudojo Vladislavas Truškinas.

A. Juškevičius buvo rezultatyviausias tarp Kazio Maksvyčio auklėtinių – per 21 min. pelnė 11 taškų (2/4 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 4/5 baudų), atliko rezultatyvų perdavimą ir dusyk suklydo.

29 min. ant parketo praleidusio E. Žukausko sąskaitoje – 8 taškai (1/3 dvitaškių, 1/3 tritaškių, 3/3 baudų), 3 atkovoti ir 1 perimtas kamuolys bei 1 rezultatyvus perdavimas.

Tuo metu Artūras Gudaitis svečių ekipos puolime buvo blankus – per 15 min. tenkinosi 1 tašku (0/2 dvitaškių, 1/4 baudų) ir 4 atkovotais kamuoliais.

„Zenit“ nepadėjo 17 Billy Barono ir 13 A. Zubkovo taškų.

Aštuntą vietą turnyro lentelėje užimanti „Parma“ visiškai priartėjo prie atkrintamųjų, palikdama tik minimalių vilčių laipteliu žemiau žengiančiam Saratovo „Avtodor“ (8/14).

Realiausia, kad ketvirtfinalyje K. Maksvyčio auklėtiniams teks varžytis būtent su „Zenit“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)