Iš visų starto penketo narių J. Valančiūnas ant parketo praleido daugiausiai minučių – 27. Už jį daugiau žaidė tik atsarginiai Patrickas Pattersonas (30), Jamesas Johnsonas (29) ir Louis Williamsas (28).

Be to, mūsiškis pagal atliktų metimų skaičių iš žaidimo komandoje buvo trečias – 11. Tradiciškai daugiau kartų atakavo tik Kyle'as Lowry (14) ir Terrence'as Rossas (13).

Lietuvos rinktinės aukštaūgis iš viso pelnė 17 taškų (6/11 dvit., 5/10 baud. met.) ir atkovojo 7 kamuolius (2 – puolime). J. Valančiūnas taip pat blokavo 2 varžovų metimus, kartą suklydo ir dusyk pažeidė taisykles.

Ketvirto kėlinio viduryje J. Johnsonas įspūdingai įkrovė kamuolį iš viršaus per Detroito komandos aukštaūgį Andre Drummondą. Pastarasis norėjo atkeršyti, todėl kitoje atakoje varžovą sustabdė itin kietai.

Žaidėjai puolė raminti vienas kitą, o Chuckas Hayesas nusprendė rimtai pasikalbėti su prasižengusiu žaidėju. A. Drummondas „Raptors“ aukštaūgį „apdovanojo“ stumtelėjimu.

Vis tik rimtesnių incidentų neįvyko, nes teisėjai sėkmingai sukontroliavo situaciją: po techninę pražangą gavo Ch. Hayesas, Gregas Monroe, P. Pattersonas ir A. Drummondas.

„Pistons“: Brandonas Jenningsas 22 (8 rez. perd.), Kentaviousas Caldwellas-Pope'as 18, Gregas Monroe 17, Caronas Butleris 11, Joshas Smithas 10 taškų.

„Raptors“: Jonas Valančiūnas 17, Kyle'as Lowry (7 rez. perd.) ir Louisas Williamsas po 15, Jamesas Johnsonas 12, Terrence'as Rossas ir Patrickas Pattersonas po 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)