Olimpinės dienos turnyras žada įdomią kovą – varžybose kausis Nacionalinė Lietuvos 3x3 rinktinė (komanda „Konfeti“), stipriausia Lietuvos studentų 3x3 komanda (VDU), komandai „Kaunas“ atstovaus jaunimo olimpinių žaidynių 3x3 čempionas Justas Vazalis bei LKL krepšininkas Edvinas Šeškus.

Kitose komandose taip pat netrūks žinomų veidų – akyliau NKL ir RKL pirmenybes stebintys krepšinio sirgaliai atpažins ne vieną šiuose čempionatuose žibantį krepšininką.

Į LTEAM 3x3 finalo turnyrą komandos bandė prasibrauti net keturiuose atrankos turnyruose – Šiauliuose, Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, o 12 komandų iškovojo kelialapius į Olimpinės dienos metu vyksiantį 3x3 krepšinio turnyrą. Finalo turnyro grupės buvo suskirstytos pagal atrankos turnyruose užimtas vietas. Iš grupės į atkrintamųjų etapą pateks po 2 komandas.

Net 5 komandos atvyksta iš Kauno, 4 – iš Vilniaus, Klaipėdos miestui atstovaus „TIME TEAM“ komanda, o daugiausiai sirgalių ovacijų, tikėtina, sulauks „Adorma-Roletai Jums“ komanda, kuri suformuota panevėžiečių pagrindu. Jos sudėtyje – žinomi krepšininkai Darius Griškėnas, Rimantas Daunys ir Žygimantas Šimonis.

Vieninteliai turnyro svečiai iš užsienio – komanda „R2D2“ iš Rusijos. Jie triumfavo Šiaulių atrankos etape ir yra vieni turnyro favoritų.

LTEAM 3x3 krepšinio turnyras prasidės apie 11 valandą, turnyro finalas numatomas 14.40 val. Varžybos vyks Laisvės aikštėje, prie pat pagrindinės scenos.

LTEAM 3x3 finalo nugalėtojams atiteks specialiai varžyboms pagaminti čempionų žiedai ir kelialapis į Italijoje liepos 14-15 dienomis vyksiantį Lignano Challenger turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją