„Klubas nusprendė nebepratęsti bendradarbiavimo su Jonu Mačiuliu, kuris prie „Loko“ prisijungė sezono viduryje ir padėjo komandai reguliarujį čempionatą užbaigti trečioje vietoje“, – antradienį paskelbė „Lokomotiv“.

J. Mačiulis į Rusiją pradėjusio sezono viduryje persikėlė iš Madrido „Real“, tačiau Krasnodaro komandai galėjo padėti tik VTB Vieningosios lygos pirmenybėse.

Vidutiniškai šioje lygoje J. Mačiulis per rungtynes pelnė po 9,5 taško, atkovojo po 6 kamuolius ir rinko po 11,5 naudingumo balo, tačiau patekto į VTB Vieningosios lygos pusfinalį „Lokomotiv“ nepadėjo – Krasnodaro komanda neįveikė ketvirtfinalio barjero ir negalėjo rimčiau pakovoti dėl kelialapio į ateinančio sezono Eurolygą.

Kur kitą sezoną žais J. Mačiulis, nėra aišku. 33-ejų puolėjo pavardė ne kartą buvo minima Kauno „Žalgirio“ kontekste, tačiau Lietuvos čempionams pratęsus sutartį su Edgaru Ulanovu jo prisijungimas prie žalgiriečių tapo labai abejotinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)