Bronzos medaliais antrus metus iš eilės pasipuošė Vilniaus „Kibirkšties“ merginos, kurios serijoje dėl trečios vietos 3:0 pranoko Klaipėdos „Fortūną“.

Šventės metu buvo apdovanotos statistikos kategorijose lygoje pirmavusios krepšininkės. Kaip ir ankstesniuose sezonuose daugiausia apdovanojimų pelnė Marijampolės „Sūduvos“ lyderė Laura Svarytė. Ji nepralenkiama buvo net trijose kategorijose. L. Svarytė tapo rezultatyviausia (vidutiniškai 17,6 taško), dėl kamuolių geriausiai kovojusia (11,3 kamuolio) ir naudingiausia (+24,5 naudingumo balų) sezono žaidėja.

Daugiausiai kamuolių per rungtynes (2,8 kamuolio) perėmė „Hoptrans-Sirenų“ žaidėja Kornelija Balčiūnaitė. Daugiausia rezultatyvių perdavimų (4,6) atliko Šiaulių „Šiauliai“ gynėja Livija Kaktaitė.

Geriausiu treneriu antrus metus iš eilės pripažintas „Hoptrans-Sirenų“ strategas Linas Šalkus, o geriausia jaunąja žaidėja tapo tos pačios komandos gynėja Rasa Knyzaitė.

Daug dėmesio sulaukė paskutinį sezoną žaidusi ir karjerą baigusi ilgametė Lietuvos rinktinės žaidėja Vita Kuktienė, kuri buvo pagerbta tiek lygos, tiek sulaukė „Kibirkšties“ krepšininkių dovanos. Ant scenos užlipusią krepšininkę susirinkusieji atsistoję pagerbė plojimais.

Vakaro metu lygos žaidėjas buvo sunku atpažinti. Krepšininkės sportinę aprangą iškeitė į vakarinius apdarus ir virto elegantiškomis damomis.

Šventės akimirkos DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)