Ryškiausia konkurso žvaigždė yra Vilniaus „Kibirkšties“ puolėja Vita Kuktienė, kuri jau triumfavo 2014 metais. Ukmergiškė pasiruošusi ir vėl pakartoti sėkmę, ką rodo jos pataikymas LMKL reguliariame sezone, kur tikslą pasiekė 48,6 proc. tritaškių.

Klaipėdos „Fortūnai“ atstovaus Agnė Černeckytė. 20-metė įžaidėja yra daugiausiai išmetusi tritaškių (129) ir daugiausiai jų pataikiusi šį sezoną – 46 (35,6 proc.).

LMKL čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ į konkursą delegavo savo taikliausią tritaškininkę Volhą Ziuzkovą. 33,7 proc. tikslumu iš toli atakuojanti baltarusė bus vienintelė legionierė šiame konkurse.

Marijampolės „Sūduvos“ garbę gins Greta Tamašauskaitė, tritaškius metanti 31,6 proc. tikslumu. Tuo tarpu iš Kauno „Aisčių-LSU“ Klaudija Serkevičiūtė (33,3 proc. taiklumas) sieks tapti geriausia snaipere.

17-metė Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ gynėja Livija Kaktaitė bus jauniausia konkurso dalyvė. Dažnai iš toli atakuojanti žaidėja fiksuoja 26,4 proc. pataikymą.

Konkurso „X faktoriumi“ gali tapti Ukmergės „Vilkmergės“ atstovė Ieva Marija Černiauskaitė. 21-erių puolėja šiame sezone pataikė 4 tritaškius iš 20, tačiau turi taiklią ranką ir gali nustebinti visus.

LMKL po dvejų metų pertraukos turės naują tritaškių konkurso nugalėtoją, nes 2015 ir 2016 metais laimėjusi Ela Briedytė baigė karjerą. Iš viso dabartinė „Sūduvos“ trenerio asistentė šį konkursą laimėjo 7 kartus ir jai priklauso absoliutus rekordas – 23 taškai.

Naujoje Jonavos arenoje kovo 5-ą žiūrovai išvys ne tik tritaškių konkursą, ar Moterų taurės finalo dvikovą tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Vilniaus „Kibirkšties“, bet ir „3×3“ varžybas su Virgilijumi Alekna, Mindaugu Mizgaičiu, Mindaugu Sinkevičiumi, Tomu Pačėsu, Vaidu Jurgilu, Nerijumi Zabarausku ir Vaidu Baumila.

Susirinkusių lauks plati koncertinė programa su V. Baumilos hitais, Kauno „Žalgirio“ šokėjų pasirodymai ir galimybė laimėti daugybę vertingų prizų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją