25-0rių metų sportininkas vaikystėje lankė krepšinį, tačiau plaukimas buvo tas sportas, kuris G. Titenį sužavėjo labiausiai. Profesionalus sportininkas didžiąją savo laiko dalį praleidžia baseine besitreniruodamas, todėl suprantama, kad sportininko amunicijoje daugiau galima rasti plaukimui skirtų aprangų.

Pats G. Titenis juokavo, kad LMKL šventei reikės specialiai įsigyti krepšiniui skirtus batelius.

„Turiu tik paprastus sportbačius, todėl „Visų žvaigždžių“ dienai teks kažką galvoti. Kad nereikėtų pirkti, gal pasiskolinsiu krepšiniui skirtus batelius“, – juokavo daugkartinis Europos plaukimo čempionatų medalininkas.

Tarp įtempto treniruočių ir varžybų grafiko G. Titenis turi nedaug laivo laiko pomėgiams, todėl ir krepšinį tikino žaidžiantis retokais. Visgi prieš pasirodymą ant LMKL parketo plaukikas tikisi rasti laiko bent kiek pasitreniruoti.

„Prieš šventę planuoju bent kiek pamėtyti į krepšį, nes kamuolio nelaikiau jau gal pusę metų. Krepšinį kartais tenka pažaisti, pamėtyti, bet nepasakyčiau, kad labai dažnai, todėl pasitreniruoti tikrai reiktų. Nesu labai geras krepšininkas, bet pažiūrėsime, kaip seksis“, – kalbėjo sportininkas.

Nors krepšinį G. Titeniui tenka žaisti retokai, tačiau ir šiame sporte žinomam plaukikui jau teko patirtį traumų. Tačiau jis tikisi jų išvengti „Visų žvaigždžių“ dienoje.

„Kai praėjusį kartą žaidžiau krepšinį, susižeidžiau čiurną, todėl dabar šiek tiek baiminuosi prieš eidamas į aikštę. Kadangi plaukime kojoms ir čiurnoms tenka šiek tiek mažiau darbo, tai žaidžiant krepšinį labai lengva patirti traumą“, – prisiminimais dalijosi G. Titenis.

„Visų žvaigždžių“ dienoje sirgaliai taip pat išvys visiškai naują įgūdžių rungtį, didelę intrigą keliantį tritaškių konkursą bei plačią koncertinę programą su Vaidu Baumila, Astos Pilypaitės vadovaujamu Alytaus „De Žavu“ choru, Kauno „Žalgirio“ šokėjomis ir kitais.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną Alytaus arenoje. Įspūdingo renginio pradžia – 17 valandą. Bilietus platina bendrovė „Bilietų pasaulis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją