Daugiausiai kartų naudingiausia turo žaidėja buvo pripažinta „Utenos“ atstovė – septynis sykius. Po kartą naudingiausiai rungtyniavo Sandra Linkevičienė, Hollie Mershon ir Eglė Šikšniūtė, o po dusyk – Kristina Alminaitė ir Eglė Šulčiūtė.

Šešis kartus naudingiausia turo krepšininke tapo Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ aukštaūgė Laura Svarytė, kuri pagal šį rodiklį buvo nepralenkiama reguliariame sezone.

Marijampolės „Sūduvos“ komandos atstovės taip pat šešis sykius tapo naudingiausiomis turo krepšininkėmis: Dovilė Saurazaitė ir Iveta Šalkauskė – po du, o Sandra Baliutavičiūtė ir Santa Okockytė – po kartą.

Klaipėdos „Fortūnos“ ir Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ krepšininkės naudingiausiomis tapo po keturis kartus. Klaipėdiečių gretose tai dukart padarė Monika Grigalauskytė ir po sykį MVP tapo Erika Kregždytė bei Marina Solopova. Titulą praradusių vilniečių komandoje dukart suspindo Daugilė Šarauskaitė, po sykį – Eglė Šniokaitė ir Ieva Šimkutė.

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ klubo kapitonė Kornelija Balčiūnaitė dukart tapo naudingiausia turo žaidėja, o Rasa Žemantauskaitė-Matalašaitienė – sykį.

Dukart geriausiai ture rungtyniavo Vilniaus „Jaunųjų talentų“ lyderė Laura Juškaitė. Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ lyderė Silvija Kuodienė dažnai figūravo naudingiausių savaitės krepšininkių penketuke, bet pačia geriausia tapo sykį – 27-ame ture.