Iniciatyva „Sūduvai“ priklausė nuo pat susitikimo pradžios – įpusėjus kėliniui jau turėjo dviženklį pranašumą (12:2). Per kėlinį šeimininkės kaunietėms leido pelnyti vos 8 taškus, o pačios susikrovė saugią persvarą – 22:8.

Antrą ketvirtį kaunietės pradėjo spurtu 8:2 ir sumažino deficitą iki vienženklio (16:24). Per likusią kėlinio dalį „Sūduva“ spurtavo 20:6 ir susikrovė 22 taškų pranašumą (44:22), o prieš antrąją rungtynių dalį buvo dar toliau pabėgusios nuo varžovių – 49:22.

Po didžiosios pertraukos vaizdas aikštelėje keitėsi mažai. Marijampolietės apsukų nemažino ir įpusėjus kėliniui pirmavo 58:32, o prieš ketvirtą kėlinį „Sūduvos“ pranašumas siekė 29 taškus (67:38). Paskutinis ketvirtis buvo tik formalumas, kurio metu Rimvydo Samulėno auklėtinės įtvirtino savo pergalę – 86:57.

„Sūduva“: Laura Svarytė 22 (7 atk. kam.), Arina Bilotserkivska ir Neringa Skadaitė po 12, Rita Milieškienė ir Kateryna Dobrikova po 10 taškų.

„Aistės-LSU“: Dalia Wydra 14 (6 atk. kam.), Dovilė Saurazaitė 12, Gintarė Paulauskaitė 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)