Šis amerikietis pailgino karjerą tokioms legendoms kaip futbolininkai Ronaldo, Lotharas Matthausas, Oliveris Kahnas, Alessandro Del Piero, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Jis operavo NBA čempioną Kobe Bryantą praėjus dienai po to, kai šis įsipainiojo į sekso skandalą su viešbučio darbuotoja. J. R. Steadmano metodika ant kojų pastatė tenisininkes Martiną Navratilovą, Lindsay Davenport ir kitas. Ant šio specialisto operacinio stalo trečiadienį atsidūrė Lietuvos krepšinio žvaigždė L. Kleiza, primena dienraštis „Lietuvos rytas“.

Lietuvos rinktinės lyderis nė karto nesiskundė dėl to, kad negavo pakankamai poilsio po pasaulio čempionato. Jis neminėjo krūvių kaip pagrindinės pasipylusių traumų priežasties.

„Tai yra sportas, ir taip atsitinka. Kūnas negali ištverti viso krūvio. Bet aš nieko nekaltinu. Tokią vasarą bet kada pakartočiau", - „Lietuvos rytui“ sakė L. Kleiza.

Po sausio 15-os rungtynių Vašingtone puolėjas buvo priverstas pailsėti ir pasigydyti. Jis praleido dvejas rungtynes, bet sausio 21-ą Orlande vėl įbėgo į aikštę ir žaidė 23 minutes. Po to stojo tyla.

Dvi savaites Toronto „Raptors“ šykštėjo informacijos apie savo žaidėjo sveikatos būklę, apie ją buvo pasakyta trumpai: „Kelio trauma“.

Ir tik ketvirtadienį per vakarinę treniruotę klubas pranešė, kad puolėjui jau atlikta operacija. Vadinasi, L. Kleizai NBA sezonas baigtas, ir gali būti, kad jis nespės pasveikti net ir prasidėjus kitam sezonui.

Tai reiškia, kad L. Kleiza gali nesuspėti pasveikti iki vasaros vidurio, kai Lietuvos rinktinė pradės pasirengimą Europos čempionatui.

„Mes kol kas negalime komentuoti L. Kleizos traumos, nes tiksliai nežinome, kaip vyko operacija“, - „Lietuvos rytui“ sakė rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)