Finaliniame konkurso etape Prienų „Skycop“ gynėjas surinko 24 taškus ir pranoko 16 taškų finale surinkusį Kėdainių „Nevėžio“ atstovą Adonte Parkerį.

„Smagu laimėti, ypač Vilniuje, turint palaikymą. Geras jausmas“, – po pergalės LKL snaiperio konkurse kalbėjo M. Gecevičius.

Nugalėtojo taurę šalia ant stalo pasistatęs 30 metų „Skycop“ snaiperis atskleidė įdomų faktą. Paklaustas, ar daug treniravosi prieš tritaškių metimo konkursą, jis iš pradžių dukart žurnalistų pasiteiravo, ar tiesą sakyti.

„Iš tikrųjų penkias dienas buvau kamuolio nelietęs. Turėjome laisvų dienų nuo antradienio, tai pirmą kartą paėmiau kamuolį į rankas, – tikino jis. – Galva pailsėjusi nuo krepšinio, krūvio neturėjau, o dar žinojau, kad Vilniuje manęs nenušvilps, palaikys, ir tai davė rezultatą“.

M. Gecevičius nenorėjo įvardyti, ką laikė konkurse pagrindiniais konkurentais: „Priklauso nuo dienos. Iš tikrųjų čia favoritų nėra, iššauti gali bet kuris“.

Lažybų kontorose pagrindiniu favoritu laimėti LKL snaiperio konkursą laikytas gynėjas apie kabinamą nugalėtojo etiketę nenorėjo galvoti.

„Aišku, lažybose buvau favoritas, dar ir Rolandas Skaisgirys kelis kartus pavadino mane geresniu metiku, tai prideda įtampos, bet turėjau ir daug noro įrodyti, kad galiu laimėti“, – sakė 1500 eurų piniginį prizą kartu su taure susižėręs M. Gecevičius.

Pusfinalyje „Skycop“ lyderiui ir A. Parkeriui nusileido 11 taškų surinkęs Kauno „Žalgirio“ talentas Lukas Uleckas bei „Šiaulių“ snaiperis Karolis Lukošiūnas, kuris surinko 18 taškų.

Taikliausias „Betsafe–LKL“ metikas Gytis Radzevičius iškrito dar pirmajame etape, kai surinko 14 taškų, o specialaus kvietimo sulaukęs praėjusių metų nugalėtojas Mindaugas Lukauskis surinko tik 11 taškų ir užėmė priešpaskutinę vietą.

Vyriausias lygos krepšininkas aplenkė tik Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ puolėją Tomą Lekūną, kuris pakeitęs savo komandos draugą Gytį Sirutavičių surinko vos 8 taškus.

Namų sienos nepadėjo ir Deividui Sirvydžiui. Vilniaus „Ryto“ krepšininkas taip pat iškrito pirmajame etape, kai surinko 14 taškų. Tuo metu 5 tritaškius bronziniame finale pataikęs Saulius Kulvietis snaiperių konkurse iš kovos pasitraukė surinkęs 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)