Šiemet viena vieta tarp konkurso dalyvių yra rezervuota išskirtiniam svečiui – juo gali tapti ir tu, jei tau nusišypsos sėkmė konkurse „Betsafe Vienas šūvis‘22“.

Taikliarankių konkurse, kuriame gali dalyvauti visi norintys, reikės pademonstruoti savo taiklumą iš trijų taškų zonos atrankiniame ir finaliniame etapuose.

Atranka vyks sausio 21 (penktadienį nuo 17 val.), 22 (šeštadienį nuo 14 val.) ir 23 (sekmadienį nuo 12 val.) dienomis prekybos centre Vilnius Outlet.

Trečiajame prekybos centro aukšte bus įrengta krepšinio aikštelė, kur bet kuris norintis galės išbandyti savo taiklumą iš trijų taškų zonos. Kiekvienas metantysis turės galimybę mesti po vieną tritaškį su 7 dydžio kamuoliu, o jei metimas bus taiklus, jį atlikęs žmogus pateks į finalinę atranką.

Finalinė atranka vyks sausio 29 d. 13 val. Vilnius Outlet prekybos centre, jos metu bus organizuojami keturi etapai:

I etapas: Dalyvauja visi į finalinę atranką patekę dalyviai;

II etapas: dalyvauja 30 daugiausiai taškų pirmajame etape surinkusių krepšininkų;

Pusfinalis: dalyvauja 10 daugiausiai taškų antrajame etape surinkusių krepšininkų;

Finalas: dalyvauja 5 daugiausiai taškų pusfinalyje surinkę krepšininkai.

Kiekvienai metimų serijai atlikti krepšininkas turės 30 sekundžių.

Kiekvienas taiklus metimas vertinamas vienu tašku.

Finalinės „Betsafe Vienas šūvis‘22“ atrankos dalyviai į krepšį mes po penkis kamuolius iš trijų skirtingų pozicijų (viso 15 metimų). Galiausiai paaiškės vienas nugalėtojas, kuris iškovos kelialapį į Citadele KMT finalo ketverto metu vyksiantį „Betsafe“ snaiperio konkursą.

Jame konkurso laimėtojas varžysis su taikliausiais „Betsafe-LKL“ metikais ir turės galimybę laimėti ne tik geriausio snaiperio vardą, bet ir 3333 eurų piniginį prizą.

„Mėgstame sakyti, kad Lietuvoje yra 3 milijonai krepšinio ekspertų, visi čia moka žaisti, komentuoti ir dega noru įrodyti savo pranašumą. Šiuo konkursu tokį šansą mes suteikiame absoliučiai kiekvienam krepšinio aistruoliui. Jei ateisite čia, įmesite ir laimėsite – atsidursite tarp geriausiųjų, turėsite galimybę įveikti taikliausius „Betsafe-LKL“ snaiperius“, – konkurse jėgas išbandyti kvietė LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

Citadele KMT finalo ketvertas vyks vasario 19-20 d. Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)