Skandalas dėl dviejų Raseinių „Rasams“ priklausiusių žaidėjų – 20-mečio E. Šeškaus ir 21-erių A. Jankaičio – kilo praėjusią savaitę. Kalėdų išvakarėse NKL lyga šiuos du krepšininkus nusprendė diskvalifikuoti visam likusiam sezonui. Nors žaidėjų pavardės ir nusižengimai nebuvo įvardinti, nuobaudos iš lygos susilaukė būtent šie du krepšininkai, atleisti ir iš „Rasų“ komandos.

Paaiškėjo, kad žaidėjai įtarti rungtynių režisavimu ir lažybomis.

Tiek pats krepšininkas, tiek jo tėvas griežtai atmetė visus įtarimus, tačiau E. Šeškui, kaip ir A. Jankaičiui, jau teko atsisveikinti ne tik su „Rasais“, bet ir su Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubu, kuriam priklausė abu krepšininkai.

V. Šeškus dar tą pačią dieną pareiškė, kad sūnų norėtų matyti savo treniruojamoje „Vytauto“ komandoje, o šią savaitę žengė pirmuosius žingsnius norėdamas jį įregistruoti.

„Paleidžiamąjį raštą iš „Lietuvos ryto“ jau turime, tačiau reikia LKL sprendimo, dar nesulaukėme ir kai kurių dokumentų iš NKL“, – Krepšinis.lt sakė V. Šeškus, – Be abejo, sūnų noriu matyti savoje komandoje.“

Praėjusią savaitę pareiškęs, kad su NKL lyga aiškinsis per teismus, V. Šeškus tokios galimybės vis dar neatmeta. „Artimiausiu metu bus daugiau aiškumo, analizuojame situaciją“, – pažymėjo V. Šeškus.

Koks bus krepšininko likimas, dar nėra apsisprendusi ir LKL lyga.

„Kreipsimės į NKL norėdami išgirsti paaiškinimą, kodėl E. Šeškus buvo diskvalifikuotas iš turnyro. Tik tada bus priimtas sprendimas, ar registruoti jį čempionate“, – sakė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Jeigu E. Šeškus taps „Vytauto“ nariu, jis taps trečiuoju šio klubo gretose esančiu šeimos nariu – V. Šeškaus treniruojamoje komandoje žaidžia ir vyresnysis jo sūnus Domantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)