Atiduoti balsą už mylimiausią krepšininką bei trenerį tikrai verta, nes šiais metais LKL balsavusiems ne tik kaip įprasta dovanos pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ šventę - krepšinio aistruolių laukia ir staigmena - BEKO vienam laimingajam dovanos fantastišką prizą – BEKO ŠALDYTUVĄ. BEKO šaldytuvą laimės burtų keliu atrinktas krepšinio aistruolis, todėl šansų turi visi.

Pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ šventę laimės 1000-asis, 2000-asis ir t. t. krepšinio aistruolis.

BEKO-LKL "Žvaigždžių dienos 2013" renginyje žiūrovai vėl išvys intriguojančią LKL lietuvių ir užsieniečių žaidėjų akistatą: „Lietuviai“ - „Time team“ legionieriai. Nepamainomame „LKL snaiperio“ metimų konkurse bus išaiškintas taikliausias lygo tritaškių metikas, o dėjimų į krepšį konkurse pamatysime šių metų „Oro karaliaus“ triumfą.

Krepšinio gerbėjų sprendimu pernai BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ rinkimuose triumfavo „Žalgirio“ puolėjas Sonny Weemsas, o savo balsus už mylimiausius krepšininkus iš viso atidavė 12723 www.lkl.lt svetainės lankytojai.

Amerikietis surinko 11317 balsų ir tapo absoliučiu rinkimų nugalėtoju. Tiesa, žalgiriečiui nepavyko pagerinti 2011 metų LKL "Žvaigždžių dienos" rinkimų rezultato, kuomet juose triumfavo "Lietuvos ryto" aukštaūgis Jonas Valančiūnas. Surinkęs 11545 aistruolių balsus Valančiūnas tapo tokių rinkimų rekordininku.

Laukite karščiausių BEKO-LKL "Žvaigždžių dienos" naujienų! Netrukus paskelbsime, kuriame mieste vyks LKL krepšinio fiesta.