„Ugnė žaidė vis prasčiau, net treniruotėse silpnai atrodė. O Šarūnė apskritai nerodė noro nei žaisti, nei tobulėti“.

Labiausiai nustebino toks silpnas Š. Jasiunskaitės žaidimas. 23-ejų metų 188 cm cm ūgio vidurio puolėja su Vilniaus TEO komanda dukart yra tapusi LMKL ir BMKL čempione, atstovavo Lietuvos U-16, U-18, U-20 rinktinėms.

Pasak P. Aleksonio, nors komanda čempionatą baigs anksčiau nei tikėtasi, darbas vyks iki gegužės pabaigos.

„Mūsų jaunai komandai labai svarbus ir treniruočių procesas, todėl dirbsime toliau, kad žaidėjos tobulėtų. Be to, jau turime keletą kandidačių į komandą, kurios galvoja apie sportą, o ne apie pašalinius dalykus“, - teigė klubo direktorius.

Jis atkreipė dėmesį, kad „LKKA-Aisčių“ biudžetas lygoje yra vienas mažiausių, jeigu ne pats mažiausias, todėl komanda ir toliau stengsis auginti jaunas krepšininkes.

Paskirtas naujas „Sirenų“ vadovas

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas „Sirenų“ komandai pristatė naują klubo vadovą Edgarą Stankevičių, turintį nemažai vadybininko patirties. E. Stankevičius „Eos“ klubo, kuriam priklauso „Sirenų“ komanda, vadovo poste pakeitė Nedą Kundrotą, nepateisinusį klubo dalininkų lūkesčių.

Naujas „Eos“ vadovas LKKA yra įgijęs vadybos ir verslo administravimo bakalauro laipsnį, o šiuo metu studijuoja sporto vadybos magistratūros antrame kurse. 2006-2009 m. E. Stankevičius dirbo vadybininku „Atleto“ krepšinio klube, krepšinio laidos prodiuseriu ir pokalbių vedėju radijo stotyje „Ekstra FM“.

Iki šiol jis dirba marketingo direktoriumi „Tornado“ krepšinio mokykloje, o naujausia jo veikla – sporto agentūros „Tstar“ direktoriaus pareigos.

„Sirenos“, turinčios 17 pergalių, LMKL turnyro lentelėje dalijasi 2-3 vietomis.