Rungtynes sėkmingiau pradėjo marijampolietės, kurios pirmo kėlinio antroje pusėje, daugiausiai Ritos Milieškienės pastangomis inicijavo spurtą ,po kurio „Sūduva“ šoktelėjo į priekį ir nutolo (17:11). Antrame kėlinyje „Aistės-LSU-Paradis“ iš karto pasiuntė „Sūduvą“ į nokdauną (17:27). Šeimininkės sugebėjo nepalūžti ir prieš didžiąją pertrauką sumažino atsilikimą iki penkių taškų (29:34).

Po didžiosios pertraukos „Aistės-LSU-Paradis“ apsukų nemažino ir vėl šoktelėjo į priekį 31:41, tačiau charakterį parodžiusi „Sūduva“ atsitiesė ir sumažino atsilikimą (44:47).

Lemiamame ketvirtyje „Sūduva“ pratęsė savo sėkmingą atkarpą ir po ilgos pertraukos išsiveržė į priekį (59:52). Studentės atrado jėgų ir atsitiesė bei gražino intrigą. Likus žaisti mažiau nei pusei minutės, „Aistės-LSU-Paradis“ atsiliko vos dviem taškais, tačiau treneris Rimvydas Samulėnas paprašė minutinės pertraukėlės ir įtvirtino savo pergalę.

„Sūduvos“ komandoje rezultatyviausiai žaidė R. Milieškienės ir Dovilės Saurazaitės duetas, kuris kartu pelnė beveik pusę komandos taškų (atitinkamai 15 ir 14). Anna Kirijenko ir Ieva Prėskienytė pelnė po 8 taškus, Elos Briedytės sąskaitoje 7 taškai.

„Aistėms-LSU-Paradžiui“ Laura Svarytė pelnė 14 taškų, Greta Tamašauskaitė ir Jolanta Marmienė surinko po 12 taškų, Neringa Skadaitė - 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją