„Siekiame surengti tikrą krepšinio fiestą, kurioje ir kunkuliuotų krepšinio aistros, ir džiugintų teigiama bei linksma atmosfera“, – sako Lietuvos krepšinio federacijos sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus.

Todėl DNB LKF vyrų taurės finalo ketvertas buvo sujungtas su Lietuvos moksleivių lygos žvaigždžių diena, DNB LKF moterų taurės finalu, socialinėmis akcijomis, parodomis ir kitomis pramogomis. Be to, Panevėžyje, šių metų Lietuvos kultūros sostinėje, vyks ir kiti su tuo susiję renginiai.

Dėl DNB LKF vyrų taurės ir solidžių piniginių prizų „Cido“ arenoje kovos keturi klubai: Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas“, Prienų „TonyBet“ ir Klaipėdos „Neptūnas“. Pusfinaliuose kovo 29-ąją susitiks „TonyBet“ su „Žalgiriu“ ir „Neptūnas“ su „Lietuvos rytu“.

Sekmadienį taurės nugalėtojus išsiaiškins ne tik vyrai, bet ir moterys – Vilniaus „Kibirkštis-VIČI“ ir Klaipėdos „Fortūna“.

Be prizų neliks ir rungtynių žiūrovai. Jų laukia net keli azartiški ir sportiški žaidimai, kurių vieno nugalėtojas galės iškeliauti namo net su 50 tūkst. litų.

„Tačiau net ir nelaimėjusių žaidimų dalyviai bus apdovanoti. Tuo pasirūpino LKF rėmėjai, šįmet labai entuziastingai prisidėję prie šios krepšinio šventės organizavimo“, – sako T. Rimkus.

Žiūrovai taip pat galės klausytis žinomo atlikėjo ir hiphopo grupės „G&G Sindikatas“ nario DJ Mamania, gėrėtis Panevėžio gatvės šokių studijos „Beat Street“ šokiais, gatvės gimnastų „Project Mayhem“ jėgos triukais, uždegančiais Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėjų pasirodymais, talismanų varžybomis.

Pertraukų metu bus galima apžiūrėti net dvi krepšinio parodas, kurias parengė krepšinio entuziastai Vytautas Gudelis ir Leonas Karaliūnas. Taip pat bus galima įsiamžinti su brangia pereinamąja DNB LKF taure. Autografus dalins Lietuvos krepšinio legendos.

Krepšinio šventė Panevėžio „Cido“ arenoje prasidės šeštadienį 11.30 val. Moksleivių krepšinio lygos žvaigždžių diena, į kurią žiūrovai bus leidžiami nemokamai.

DNB LKF vyrų taurės pusfinaliai šeštadienį prasidės 17.15 val. Bilietus į juos, sekmadienio varžybas ir abiejų dienų abonementus platina „Tiketa“.

Sekmadienį varžybos „Cido“ arenoje prasidės 13.30 val. moterų finalu, po jo seks vyrų rungtynės dėl 3-ios vietos. Šventę vainikuos vyrų finalas, kuris prasidės 18.50 val., ir nugalėtojų apdovanojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją